Bestanden opleggen

Gewijzigd op Mon, 07 Nov 2016 om 10:16 AM

Bestanden opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u bestandsmappen aan onderliggende vestigingen opleggen via de module Bestanden. Bij het toevoegen of wijzigen van een map treft u onder aan het formulier een sectie Opleggen.

Hier kunt u kiezen of de Map opgelegd moet worden aan onderliggende vestigingen. Kiest u Ja bij opleggen dan verschijnen er twee instellingen: Zichtbaar voor en Tonen bij. Bij Zichtbaar voor kunt u bepalen of alle gebruikers in de vestiging(en) deze map zien of alleen de beheerder (admin) van de vestiging(en).

Bij Tonen bij geeft u aan of de map wordt opgelegd aan alle of specifieke vestigingen. Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren.

Aandachtspunten:

• Onderliggende vestigingen zien de bestanden als alleen lezen bestanden.
  • Het is voor een onderliggende vestiging niet mogelijk om opgelegde bestanden te koppelen aan items binnen het account van de vestiging.
  • Als u via een andere module zoals bijvoorbeeld Processen of Handboek gelinkte bestanden heeft gebruikt dan zijn die bestanden voor de vestiging via die modules beschikbaar. Ze hoeven dan niet ook via een bestandsmap opgelegd te worden.