Enquêtes

Gewijzigd op Mon, 29 Feb 2016 om 04:50 PM

Enquêtes

De module Enquêtes stelt u in staat om de resultaten van reeds enquêtes te bekijken.  Het tabblad Analyse geeft u een overzicht van de op dit moment aanwezige enquêtes in het systeem. U kunt een enquête analyseren door op de naam van de enquête te klikken.  Op de volgende pagina ziet u een resultaten overzicht van de enquêtes. Deze resultaten kunt u filteren op de pagina. Om dit te doen selecteert u of u Alle resultaten, de resultaten van een jaargang of de resultaten van een bepaalde maand wilt bekijken.  Deze selectie maakt u door te klikken op het vakje van uw keuze.

Indien u jaargang heeft geselecteerd kunt u door middel van het selectiemenu selecteren welke jaargang u wilt bekijken. En keuze voor jaargang maakt u door op het selectiemenu te klikken en uit deze lijst het door u gewenste antwoord te selecteren (door middel van het klikken op dit antwoord). Het gewenste antwoord zal nu blauw geselecteerd zijn.

Wanneer u bij het filteren gekozen heeft voor een selectie per maand dient u uit het selectiemenu een maand en een jaar te selecteren. Hiervoor kunt u dezelfde handeling uitvoeren als hierboven beschreven.

Na het maken van de selectie klikt u in de werkbalk op Filter toepassen om het resultaat van uw selectie te bekijken.

Resultaten per vraag

De vragen staan hier vermeld met het aantal en percentage van de respondenten dat een vraag met een bepaald antwoord heeft beantwoord.

De resultaten worden per antwoord bij een vraag in een grafiek weergegeven. Ook wordt het gemiddelde van elke vraag in een grafiekoverzicht van alle vragen weergegeven.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren