CMR Registratie

Gewijzigd op Mon, 29 Feb 2016 om 05:02 PM

CMR registratie

De CMR registratie module stelt u in staat om meldingen te registreren bij CMR. Om verbinding te kunnen maken met CMR moet u éénmalig de CMR inloggegevens invullen.

Aandachtspunt: Het wachtwoord dat u moet invullen is een technisch wachtwoord dat u kunt opvragen bij de CMR organisatie. Dit is een ander wachtwoord dan het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op de CMR  website.

In het overzicht van openstaande CMR registraties ziet u in één oogopslag de nog openstaande CMR registraties. Afgeronde CMR registraties worden weergegeven in het overzicht van Afgeronde CMR registraties.

U heeft de mogelijkheid om het registreren van een melding op een later tijdstip te continueren mits u deze nog niet heeft verzonden naar het CMR.

Tip: U kunt bij het indelen van een afwijking in de module afwijkingen direct een CMR melding registreren.