Zorggroep

Gewijzigd op Fri, 03 Mar 2017 om 11:50 AM

Zorggroep

De HaZo24 module in een zorggroep kent de tabbladen "Opleggen" en "Deelnemers".

Opleggen

Het tabblad Opleggen geeft u een overzicht van alle werkbladen/specificatiebladen. U kunt inzien wat het Landelijk beheer heeft opgelegd en u heeft zelf de mogelijkheid om extra informatie aan de implementatie toe te voegen, zoals een verklaring, bestanden en links en verwijzingen. Welke groepen (Huisartsenpraktijk, Chronische zorg en Acute huisartsenzorg) u in dit overzicht ziet is afhankelijk van de aangesloten deelnemers. U ziet alleen de groepen waarvan er actieve HaZo24 licenties aanwezig zijn onder uw deelnemers/vestigingen.

Wilt u de inhoud van een specifiek werkblad/specificatieblad bekijken dan klikt u op het werkbladicoon van het werkblad/specificatieblad dat u wilt bekijken.

1. Naam van de paragraaf
  2. Overzicht van het werkblad dat is opgelegd door landelijk beheer en bevat een omschrijving, inhoud en normverwijzingen
  3. Kolom met overzicht van opgelegde en eigen implementatie. Kolom kan het volgende bevatten:
    • Status balk: Toont de status van de huidige implementatie gedaan door de deelnemer
    • Verklaring: Toont eigen (Zorggroep/Hoofdkantoor) verklaring
    • Links en verwijzingen: Toont eigen (Zorggroep/Hoofdkantoor) gekoppelde links en verwijzingen
    • Bestanden: Toont eigen (Zorggroep/Hoofdkantoor) toegevoegde bestanden

Wilt u extra informatie toevoegen aan de implementatie dan klikt u op de bekijk pagina van een werkblad op de knop Wijzigen. Op de wijzig pagina kunt u bestanden, links en verwijzingen en een verklaring toevoegen. Tijdens het wijzigen heeft u ook nog de mogelijkheid om het werkblad te bekijken door in de werkbalk op de knop Bekijk werkblad te klikken.

• Verklaring: Toevoegen eigen (Zorggroep/Hoofdkantoor) verklaring
  • Bestanden: Toevoegen eigen (Zorggroep/Hoofdkantoor) toegevoegde bestanden
  • Links en verwijzingen: Toevoegen eigen (Zorggroep/Hoofdkantoor) gekoppelde links en verwijzingen

Klik op de knop Opslaan om de gedane toevoegingen op te slaan.

Deelnemers

Het tabblad Deelnemers geeft u een overzicht van de algehele voortgang van alle deelnemers. U kunt een overzicht van alle vestigingen met het aantal werkbladen/specificatiebladen per status inzien of u kunt een overzicht van alle werkbladen/specificatiebladen met het aantal vestigingen per status inzien.

1. Weergavetype
    • Vestigingen: Geeft een overzicht van alle vestigingen met het aantal werkbladen/specificatiebladen per status. Klik op de naam van een deelnemer voor het bekijken van de implementatie overzichtspagina. Klik op een paragraaf om het werkblad en implementatie van die paragraaf te bekijken.
    • werkbladen/specificatiebladen: Geeft een overzicht van alle werkbladen/specificatiebladen met het aantal vestigingen per status
  2. Overzicht vestigingen of werkbladen/specificatiebladen afhankelijk van de gekozen weergavetype in de werkbalk

Aandachtspunten:

• Weergave werkbladen/specificatiebladen: Het totaal aantal vestigingen kan per paragraaf verschillen omdat er niet altijd een werkblad voor alle groepen is.

Score verklaring

Als Zorggroep/Hoofdkantoor wilt u van een vestiging weten wat de totaal score van alle werkbladen/specificatiebladen is. U heeft dan een duidelijk beeld hoe een vestiging presteert. Om de score van een vestiging te berekenen wordt de volgende formule gebruikt:

Als Zorggroep/Hoofdkantoor wilt u weten wat de totaal score per werkblad/specificatieblad van het aantal vestigingen is. U kunt dan inzien hoe er per werkblad/specificatieblad gepresteerd wordt door de vestigingen. Om de score per werkblad/specificatieblad te berekenen wordt de volgende formule gebruikt: