Bedrijfsgegevens

Gewijzigd op Tue, 19 Sep 2017 om 11:01 AM

Bedrijfsgegevens

De module Bedrijfsgegevens biedt de mogelijkheid om al uw bedrijfsgegevens in te voeren, zoals NAW gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. U heeft ook de mogelijkheid om aan te geven in welke weken van het jaar uw bedrijf/praktijk of apotheek gesloten is. Als u niet als admin bent ingelogd kunt u het blokje Contactinformatie niet aanpassen. Afhankelijk van het segment waar u in zit, kan de benaming van de module anders zijn, namelijk Praktijkgegevens of Apotheekgegevens.

Aandachtspunten:

  • De gegevens bij Contactinformatie zijn gekoppeld aan de licentie en worden gebruikt voor communicatie over het account.
  • Het veld E-mailadres onder kop Contactinformatie dient het e-mail adres van de beheerder van het account te zijn. Alle correspondentie voor het admin account wordt naar dit e-mail adres verzonden.

Praktijkvoorbeeld

Bij L€mstra werken veel mensen waarvan de meeste medewerkers in meer of mindere mate gebruik gaan maken van eQuse Indicate.

Iedere medewerker moet de juiste informatie in eQuse Indicate kunnen vinden. Mevr. Lemstra wordt voor uiteenlopende zaken door haar medewerkers gevraagd om bv. adresgegevens, telefoonnummer en e-mail adres van het filiaal. Om het makkelijker te maken voor haar medewerkers besluit mevr. Lemstra de module "Bedrijfsgegevens" te vullen, zodat iedereen nu zelf toegang heeft tot de juiste bedrijfsgegevens.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren