Vervaldatumcontrole

Gewijzigd op Fri, 05 Feb 2016 om 03:36 PM

Vervaldatumcontrole

De module Vervaldatumcontrole biedt de mogelijkheid om de vervaldata van de verschillende producten/artikelen te registreren en te controleren. U heeft dan een duidelijk overzicht van producten/artikelen waarvan de vervaldatum van belang is. Producten/artikelen die een vervaldatum hebben kunnen makkelijk worden aangemaakt, gewijzigd, verwijderd of gecontroleerd worden.

Aandachtspunten:

  • Bij het aanmaken van een vervaldatumcontrole item dient o.a. een leverancier te worden opgegeven. Deze leverancier dient al in eQuse Indicate te zijn aangemaakt alvorens u het vervaldatumcontrole item kunt aanmaken.
  • Bij het aanmaken van een vervaldatumcontrole item dient o.a. een verantwoordelijke medewerker te worden opgegeven. Deze verantwoordelijke dient al in eQuse Indicate te zijn aangemaakt alvorens u het vervaldatumcontrole item kunt aanmaken.
  • Indien er snel meerdere dezelfde producten/artikelen dienen te worden aangemaakt dan kunt u het beste de optie KopiĆ«ren gebruiken. De gekopieerde artikelen komen dan bij elkaar te staan.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren