Vervaldatumcontrole

De module Vervaldatumcontrole biedt de mogelijkheid om de vervaldata van de verschillende producten/artikelen te registreren en te controleren. U heeft dan een duidelijk overzicht van producten/artikelen waarvan de vervaldatum van belang is. Producten/artikelen die een vervaldatum hebben kunnen makkelijk worden aangemaakt, gewijzigd, verwijderd of gecontroleerd worden.

Aandachtspunten:

  • Bij het aanmaken van een vervaldatumcontrole item dient o.a. een leverancier te worden opgegeven. Deze leverancier dient al in eQuse Indicate te zijn aangemaakt alvorens u het vervaldatumcontrole item kunt aanmaken.
  • Bij het aanmaken van een vervaldatumcontrole item dient o.a. een verantwoordelijke medewerker te worden opgegeven. Deze verantwoordelijke dient al in eQuse Indicate te zijn aangemaakt alvorens u het vervaldatumcontrole item kunt aanmaken.
  • Indien er snel meerdere dezelfde producten/artikelen dienen te worden aangemaakt dan kunt u het beste de optie KopiĆ«ren gebruiken. De gekopieerde artikelen komen dan bij elkaar te staan.