Vervaldatumcontrole

Gewijzigd op Fri, 05 Feb 2016 om 03:36 PM

Vervaldatumcontrole

De module Vervaldatumcontrole biedt de mogelijkheid om de vervaldata van de verschillende producten/artikelen te registreren en te controleren. U heeft dan een duidelijk overzicht van producten/artikelen waarvan de vervaldatum van belang is. Producten/artikelen die een vervaldatum hebben kunnen makkelijk worden aangemaakt, gewijzigd, verwijderd of gecontroleerd worden.

Aandachtspunten:

  • Bij het aanmaken van een vervaldatumcontrole item dient o.a. een leverancier te worden opgegeven. Deze leverancier dient al in eQuse Indicate te zijn aangemaakt alvorens u het vervaldatumcontrole item kunt aanmaken.
  • Bij het aanmaken van een vervaldatumcontrole item dient o.a. een verantwoordelijke medewerker te worden opgegeven. Deze verantwoordelijke dient al in eQuse Indicate te zijn aangemaakt alvorens u het vervaldatumcontrole item kunt aanmaken.
  • Indien er snel meerdere dezelfde producten/artikelen dienen te worden aangemaakt dan kunt u het beste de optie KopiĆ«ren gebruiken. De gekopieerde artikelen komen dan bij elkaar te staan.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren