Functies opleggen

Gewijzigd op Vr, 5 Feb, 2016 om 2:56 PM

Functies opleggen

Het aanmaken van nieuwe functies is voor een Hoofdkantoor identiek aan de wijze waarop een vestiging functies aanmaakt. Voor een instructie bij het aanmaken van nieuwe functies bekijkt u onze uitleg op de pagina functies en taken.

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u functies, die u aangemaakt heeft binnen de module functies en taken, opleggen aan onderliggende vestigingen. Selecteer hiervoor de module Processen en navigeer naar het tabblad Opleggen. Hier kunt u via de knop functies toewijzen, functies opleggen aan onderliggende vestigingen.

Bij het toekennen van functies geeft u per functie aan in welke vestiging(en) deze opgelegd dient te worden.

Opgelegde functies

Opgelegde functies worden in de vestiging(en) weergegeven in de module Functies en Taken. Om deze vanuit de vestiging te bekijken opent u de module Functies en Taken en navigeert u naar het tabblad Overzicht. Een vestiging kan opgelegde functies niet wijzigen of verwijderen, wel kan een vestiging de functie eventueel aanvullen met taken.

Aandachtspunten:

  • Onderliggende vestiging(en) kunnen een opgelegde functie niet aanpassen of verwijderen.
  • Indien u geen gebruik maakt van de module Processen maar een andere module zoals HaZo24 kunt u de functies opleggen via het tabblad Opleggen binnen de module Functies en Taken.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren