Handboek opleggen

Gewijzigd op Mon, 07 Nov 2016 om 10:19 AM

Handboek opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u handboekitems aan onderliggende vestigingen opleggen via het tabblad Opleggen in de module Handboek. Bij het toevoegen of wijzigen van een opgelegd handboekitem treft u onder aan het formulier een sectie Opleggen. Hier kunt u kiezen of het handboekitem voor alle onderliggende vestigingen, voor specifieke groepen of voor specifieke vestigingen is bedoeld.

Kiest u Specifieke groep(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere groepen selecteren. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren.

Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren.

U kunt ook één of meerdere bestanden koppelen aan het item. Deze bestanden van het Hoofdkantoor worden dan via het opgelegde item in de module Handboek bij de vestiging beschikbaar. Het is niet nodig om ook de map waar het bestand staat in de module Bestanden aan de vestiging op te leggen.

Bij de onderliggende vestigingen verschijnt het handboekitem nu in de module Handboek. De opgelegde handboekitems zijn in de vestiging te herkennen aan de blauwe of groene kleur. In het Uitlegvenster aan de linkerzijde van het scherm staan de gebruikte kleuren in een legenda toegelicht.

Aandachtspunten:

• Opgelegde handboekitems kunnen niet door de vestiging(en) gewijzigd of "eigen" gemaakt worden.
  • De handboekitems van het hoofdkantoor en de op te leggen handboekitems zijn gescheiden van elkaar en kunnen niet in één structuur worden gecombineerd.