Bestanden toevoegen aan een stap

Gewijzigd op Fri, 05 Feb 2016 om 03:08 PM

Bestanden toevoegen aan een stap

Om een bestand te koppelen aan een processtap dient u naar het tabblad Overzicht van de module Processen te gaan. Selecteer als weergavetype Schema. Het is alleen mogelijk om onder weergavetype Schema een bestand te koppelen aan een processtap. Navigeer nu naar de processtap waar u een bestand aan wilt koppelen door op de procedure te klikken waar de processtap onder valt. Markeer de processtap door een vinkje te plaatsen. De knop Bestand(en) in de werkbalk wordt nu actief.

Klik op de knop Bestand(en) voor het tonen van de Koppel bestanden aan stap pagina.

Om een bestand toe te voegen uit de module Bestanden klikt u op de knop Selecteren. Wilt u een nieuw bestand toevoegen dat nog niet in de module Bestanden staat klikt u op de knop Toevoegen. Indien er voor de optie Toevoegen is gekozen wordt het bestand aan de processtap gekoppeld en tevens ook automatisch aan de module Bestanden toegevoegd.

Het is mogelijk om een gekozen bestand te verwijderen. Door op het verwijder icoon te klikken (links van de bestandsnaam) verwijdert u een bestand uit de lijst. U verwijderd hiermee alleen de koppeling. Het bestand zelf blijft in de module Bestanden staan.

Nadat u de bestanden hebt geselecteerd of toegevoegd klikt u op de knop Opslaan om de bestanden definitief aan de processtap toe te voegen.