Gewijzigd op Fri, 05 Feb 2016 om 03:39 PM

De module Zoeken stelt u in staat om snel en efficiënt in één of meerdere modules te zoeken. Door middel van een aantal zoekcriteria kunt u het zoeken vereenvoudigen.

1. Vul hier uw zoek woord(en) in. Een zoekwoord dient minimaal 4 karakters te bevatten.
  2. Alle zoekwoorden: Resultaten worden alleen getoond indien alle opgegeven zoekwoorden in een item gevonden zijn.

Enkele zoekwoorden: Resultaten worden getoond als één van de opgegeven zoekwoorden gevonden zijn.

Exacte overeenkomst: Zoekt op de exact ingegeven zoekwoorden.

3. Selecteer de modules waarop gezocht dient te worden door een vinkje te plaatsen.
  4. Onder de kop Zoekresultaten worden alle gevonden resultaten getoond. Wat getoond wordt is de titel, locatie pad, omschrijving. Bij bestanden worden er nog de volgende knoppen getoond Download en Bekijk bestand.
  5. Klik op de knop Zoeken om de zoekactie te starten.

Als u via de zoekresultaten ergens heen navigeert verschijnt er in de werkbalk de knop Terug naar zoekresultaten.

Als u op de knop Terug naar zoekresultaten klikt komt u weer terug in de module Zoeken en ziet u de zoekresultaten van de laatst gedane zoek opdracht.

Zoek component

In eQuse Indicate heeft u ook de mogelijkheid om direct in een actieve module te zoeken door gebruik te maken van het Zoek component. Het Zoek component kunt u rechts bovenin de balk vinden.

Vul de zoekwoorden in en klik op het vergrootglas icoon om te zoeken. De zoekresultaten worden getoond in de module Zoeken. Doordat u vanuit een module de zoekopdracht doet zal op de resultaatpagina van de module Zoeken, onder Zoekcategorieën, alleen de module geselecteerd zijn van waaruit u de zoekopdracht heeft gedaan. Door middel van de widget Direct zoeken is het ook mogelijk om vanaf uw Dashboard direct een zoekopdracht uit te voeren. De zoekresultaten worden net als bij het Zoek component getoond in de module Zoeken.

Aandachtspunten:

• Bij bestanden wordt alleen op de titel, omschrijving en synoniemen gezocht. Er wordt niet binnen de documenten gezocht.