Leveranciers

Gewijzigd op Fri, 05 Feb 2016 om 03:40 PM

Leveranciers

De module Leveranciers biedt de mogelijkheid om al uw leveranciers te beheren.  U kunt hier leveranciers aanmaken, wijzigen of verwijderen. Een Hoofdkantoor heeft de mogelijkheid om leveranciers aan onderliggende vestigingen op te leggen.

Aandachtspunten:

• Op verschillende plaatsen in het systeem kunt u Leveranciers koppelen. Hiervoor dient u te zorgen dat de leverancier reeds beschikbaar is.
  • Het is mogelijk om Bestanden te koppelen aan Leveranciers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leveringsvoorwaarden of contracten.