Flexlijsten opleggen

Gewijzigd op Mon, 07 Nov 2016 om 10:18 AM

Flexlijsten opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u flexlijsten aan onderliggende vestigingen opleggen via het tabblad Opleggen in de module Flexlijsten. Bij het toevoegen van een opgelegde flexlijst treft u onder aan het formulier een sectie Opleggen. Hier kunt u kiezen of de flexlijst voor alle onderliggende vestigingen, voor specifieke groepen of voor specifieke vestigingen is bedoeld.

Kiest u Specifieke groep(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere groepen selecteren. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren.

Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren.

Bij de onderliggende vestigingen verschijnt de flexlijst nu in de module Flexlijsten. De opgelegde items in de vestiging zijn te herkennen aan het hoofdkantoor icoon.

Opgelegde flexlijsten monitoren

Opgelegde flexlijsten kunt u via de bekijkpagina van de opgelegde flexlijst monitoren. Om een opgelegde flexlijst te monitoren opent u de module Flexlijsten en gaat u naar het tabblad Opleggen. Klik op de titel van de flexlijst waarvan u de voortgang wilt monitoren. U ziet nu een overzicht van de gedane registraties van de vestiging(en). Zowel registraties die wel als niet zijn afgerond worden in de registratielijst weergegeven.

Klik op een registratiedatum van een afgeronde registratie om te zien hoe deze vestiging het item afgehandeld heeft. Is een registratie niet afgerond, dan is het niet mogelijk om de registratie in te zien. In de kolom Afgerond kunt u zien welke registraties er wel of niet zijn afgerond. U kunt eventueel de lijst op deze kolom ordenen door op het kopje Afgerond te klikken. Dan ziet u in één keer welke vestigingen dit item nog niet hebben afgerond.

Via de Terug knop navigeert u weer terug door de schermen.

Aandachtspunten:

  • Onderliggende vestiging(en) krijgen alleen een opgelegde flexlijst te zien, als deze door het Hoofdkantoor is aangemaakt, samengesteld én geactiveerd.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren