Verbetermaatregel opleggen

Gewijzigd op Mon, 07 Nov 2016 om 10:21 AM

Verbetermaatregel opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u verbetermaatregelen aan onderliggende vestigingen opleggen via het tabblad Opleggen in de module Verbeteren. Bij het toevoegen van een opgelegde verbetermaatregel treft u onder aan het formulier een sectie Opleggen. Hier kunt u kiezen of de verbetermaatregel voor alle onderliggende vestigingen, voor specifieke groepen of voor specifieke vestigingen is bedoeld.

Kiest u Specifieke groep(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere groepen selecteren. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren.

Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren.

Bij de onderliggende vestigingen verschijnt de verbetermaatregel nu in de module Verbeteren én op de Kalender. De opgelegde verbetermaatregelen in de module Verbeteren worden weergegeven op het tabblad Opgelegd. In de module Kalender zijn de opgelegde verbetermaatregelen te herkennen aan het hoofdkantoor icoon.

Opgelegde verbetermaatregel afhandelen

Een onderliggende vestiging handelt een opgelegde verbetermaatregel af door een resultaat toe te voegen. Dit kunt u doen door op de knop Resultaat
toevoegen te klikken op het tabblad Opgelegd in de module Verbeteren. Voor iedere verbetermaartegel staat een icoon wat de status van de verbetermaatregel aangeeft. De betekenis van de status kunt u vinden in de blok Legenda aan de linkerzijde. Indien nodig kan een vestiging een opmerking plaatsen op een opgelegde verbetermaatregel.

Opgelegde verbetermaatregelen monitoren

Opgelegde verbetermaatregelen kunt u monitoren via de bekijkpagina van de opgelegde verbetermaatregel. Om een opgelegde verbetermaatregel te kunnen monitoren gaat u naar de module Verbeteren en vervolgens naar het tabblad Opleggen. Klik op de titel van de verbetermaatregel waarvan u de voortgang wilt monitoren. Op de bekijkpagina ziet u in het kader Resultaten een lijst van vestigingen die een resultaat hebben ingevoerd. Indien een vestiging er niet bijstaat dan heeft deze vestiging de opgelegde verbetermaatregel nog niet behandeld.

Via de Terug knop navigeert u weer terug door de schermen.

Opgelegde verbetermaatregelen kunnen gearchiveerd worden door de opgelegde verbetermaatregel te selecteren en op de knop Archiveren te klikken. Een gearchiveerde opgelegde verbetermaatregel kan tevens weer actief gemaakt worden.

Aandachtspunten:

• Het is altijd mogelijk om als onderliggende vestiging de reeds toegevoegde resultaat(en), van een opgelegde verbetermaatregel, te wijzigen, te verwijderen of te archiveren.
  • Onderliggende vestigingen zien alleen eigen ingevoerde resultaten. Het Hoofdkantoor ziet alle resultaten.
  • Gearchiveerde verbetermaatregelen worden bij de onderliggende vestigingen niet meer op de kalender weergegeven.
  • Gearchiveerde verbetermaatregelen zijn bij de onderliggende vestigingen terug te vinden via de knop Gearchiveerd.