Stakeholders opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u stakeholders aan onderliggende vestigingen opleggen via het tabblad Opleggen in de module Stakeholders. Bij het toevoegen van een opgelegde stakeholder treft u onder aan het formulier een sectie Opleggen. Hier kunt u kiezen of de stakeholder voor alle onderliggende vestigingen, voor specifieke groepen of voor specifieke vestigingen is bedoeld.

Kiest u Specifieke groep(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere groepen selecteren. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren.

Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren.

Bij de onderliggende vestigingen verschijnt de stakeholder nu in de module Stakeholders. De opgelegde stakeholders in de module Stakeholders worden weergegeven op het tabblad Beheer. De opgelegde stakeholders zijn te herkennen aan het Hoofdkantoor icoon.

Als onderliggende vestiging(en) is het niet mogelijk om een opgelegde stakeholder aan te passen of te verwijderen. Het is alleen mogelijk om opgelegde stakeholders te bekijken.

Aandachtspunten:

  • Het Hoofdkantoor heeft de mogelijkheid om één of meerdere bestanden aan een opgelegde stakeholder te koppelen. Deze bestanden kunnen door de onderliggende vestigingen alleen ingezien worden.