Registratieflows opleggen

Gewijzigd op Ma, 7 Nov, 2016 om 10:39 AM

Registratieflows opleggen

Wanneer u ingelogd bent op een Hoofdkantoor kunt u registratieflows, in 1 van de 5 Registratie Flow Modules RFM, aan onderliggende vestigingen opleggen via het tabblad Opleggen.

Bij het toevoegen van een opgelegde registratieflow treft u onderaan het instellingenscherm een sectie Opleggen. Hier kunt u kiezen of de registratieflow voor alle onderliggende vestigingen, voor specifieke groepen of voor specifieke vestigingen is bedoeld.

Kiest u Specifieke groep(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere groepen selecteren. Op het tabblad Selectiegroepen binnen de module Vestigingen kunt u de specifieke groep(en) beheren.

Kiest u Specifieke vestiging(en) dan kunt u in het lijstje dat tevoorschijn komt één of meerdere vestigingen selecteren.

Let op: Een opgelegde registratieflow verschijnt pas op het vestigingsniveau wanneer de flow in het account van het Hoofdkantoor op actief is gezet.

Registraties centraal of lokaal afhandelen

Bij het toevoegen of wijzigen van een opgelegde registratieflow kunt u instellen of u registraties lokaal of centraal wenst af te handelen. Wanneer u de registraties van een opgelegde flow lokaal (via het vestigingsaccount) laat beoordelen is het niet mogelijk om een e-mail notificatie te ontvangen bij een verzonden of afgehandelde registratie. De beoordeling en afhandeling van een registratie vinden dan volledig plaats binnen het account van de vestiging.

Wanneer u ervoor kiest om registraties centraal te beoordelen ontvangt u de verzonden registraties op het hoofdkantoor niveau onder de tabblad Beoordeel.

Aandachtspunten:

  • U kunt op het centrale niveau geen lokaal afgehandelde registraties bekijken of exporteren.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren